Acțiuni de control și informare preventivă înaintea Sărbătorilor Pascale

Joi, 09 Mai 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Actiuni de control si informare preventiva inaintea Sarbatorilor Pascale | imaginea 1 Premergător Sărbătorilor Pascale, inspectorii de prevenire au desfășurat acțiuni de control și informare preventivă la unitățile de cult și construcțiile de comerț unde se preconiza a se înregistra o afluență mare de persoane.

Pe timpul acestor controale au fost instruite persoanele care au atribuții pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind distribuite o serie de materiale informative privind modul de comportare în diferite situații de urgență.

În cazul producerii unui incendiu, se acţionează de urgenţă pentru: - evacuarea tuturor ocupanţilor clădirii, precum şi a bunurilor importante adăpostite, în ordinea valorii; - anunţarea incendiului la numărul unic pentru apeluri de urgență 112; - stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenţie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.