Intervenţie a SVSU Jariştea la două incendii

Marți, 26 Martie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Interventie a SVSU Jaristea la doua incendii | imaginea 1 În cursul zilei de vineri, 22 martie, a.c., SVSU Jariştea a intervenit la două incendii, dintre care unul de vegetaţie uscată şi unul de anexe locuinţe la proprietatea numitului Harboca C. care, din cauza focului nesupravegheat, a provocat prin ardere distrugerea unor anexe proprii, cu o posibilitate destul de mare de propagare a incendiului la alte două locuinţe.

Datorită intervenţiei prompte cu cele două autospeciale din dotarea SVSU Jariştea, focul a fost limitat şi lichidat într-un timp scurt, pagubele fiind reduse semnificativ.

Pe această cale, se adresează mulţumiri pentru prezenţă şi operativitate următorilor voluntari: Busuioc Mihail, Galiţa Sorin, Zanfir Pavel. Cetăţenii sunt rugaţi respectuos să dea dovadă de mare atenţie la efectuarea focului deschis pe lângă gospodărie.

Cu stimă, Şef SVSU Roman Ionel

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.