Mai există cetăţeni care încă nu conştientizează pericolul lucrului cu focul deschis

Marți, 26 Martie 2019Neamț
Sursa Foto: ISU Neamț

Mai exista cetateni care inca nu constientizeaza pericolul lucrului cu focul deschis | imaginea 1 Joi, 21 martie, a.c., în jurul orei 14:24, SVSU Icuşeşti a fost informat cu privire la un incendiu produs în localitatea Spiridoneşti.

Din discuţiile cu unii cetăţeni, incendiul ar fi fost provocat de către un cetăţean din localitatea vecină, Rocna. La faţa locului s-a deplasat şeful SVSU împreună cu 4 pompieri voluntari, 2 autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri din Roman si o vidanjă a primăriei. Membrii SVSU care au participat sunt:

  • Turturică Constantin Iulian, şef SVSU;
  • Apetrei Ciprian Vasile, şef FISPA;
  • Herea Sorin Dumitru, şef echipă stingere incendiu Spiridoneşti;
  • Tecuşan Romică Florian, pompier voluntar;
  • Tigler Maria, pompier voluntar

Gunoiul a ars pe o suprafaţă de aproximativ 0,12 ha, existând riscul de a se extinde incendiul la gospodăriile aflate la 20 m de focar, pala de foc se ridicase la înălţimea de 7 m. Din păcate, mai există cetăţeni care încă nu conştientizează pericolul lucrului cu focul deschis, mai ales nesupravegheat.

Dorim pe această cale să vă rugăm ca, atunci când observaţi persoane care depozitează gunoaie în locuri nepermise, să anunţaţi Primăria Icuşeşti, atăt la nr. de tel 0233.762.512, cât şi pe viceprimarul comunei Michiu, Dragoş Florin la 0786.874.971 şi şeful SVSU, Turturică Constantin Iulian la 0784.215.391.

Mai exista cetateni care inca nu constientizeaza pericolul lucrului cu focul deschis | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.