Etapa zonală a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

Sâmbătă, 18 Mai 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Etapa zonala a concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, cu sprijinul Primăriei Volovăț, a organizat duminică, 12 mai, a.c., începând cu ora 9:00, pe stadionul comunal, din comuna Volovăț, etapa zonală a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Competiţia are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă. La start, s-au prezentat trei echipe de voluntari din judeţ, respectiv S.V.S.U. Bosanci, S.V.S.U. Cacica și S.V.S.U. Cornu Luncii.

După desfăşurarea probelor de concurs - pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de către echipajul din comuna Bosanci, locul II a revenit S.V.S.U. Cacica, locul III fiind ocupat de echipajul comunei Cornu Luncii.

Felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.