Intervenţii ale SVSU pentru contracararea efectelor inundaţiilor

Sâmbătă, 25 Mai 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Interventii ale SVSU pentru contracararea efectelor inundatiilor | imaginea 1 La nivelul localităţii Sălăjeni s-a identificat o zonă în care se revarsă Valea Zalăului, apa a intrat în grădini şi în patru gospodării.

SVSU localităţii s-a aflat la faţa locului şi a realizat diguri de protecţie din saci cu nisip. Pentru moment, nu a fost necesară evacuarea persoanelor sau a animalelor din zona vizată.

În localitatea Sărmăşag a fost realizat un dig din saci cu nisip care protejează un pod de cale ferată din localitate. la faţa locului s-au deplasat pompierii militari şi SVSU Sărmăşag care sunt pregătiţi să intervină. În sprijinul forţelor mobilizate în localitatea Sărmăşag s-au deplasat şi pompieri de la Secţia Şimleu Silvaniei (1 ACI cu o motopompă de mare capacitate).

În localitatea Jibou au fost identificate 7 gospodării inundate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.