Pregătire cu Serviciile Voluntare pentru situaţii de urgenţă

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Neamt
Sursa Foto: ISU Neamt

Pregatire cu Serviciile Voluntare pentru situatii de urgenta | imaginea 1 Joi, 18 iulie, a.c., în conformitate cu Ordinul Prefectului nr. 86 din 20.02.2019 privind Activitățile ce urmează a se desfăşura de către SVSU din judeţul Neamț în anul 2019, cadre ale ISU Neamț au executat în comuna Tazlău pregătirea membrilor SVSU în comun cu Serviciile Profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

La această activitate au participat membrii serviciilor voluntare ale comunelor Tazlău, Borleşti, Rediu şi Cîndeşti. În cadrul instruirii specifice, au avut loc o ședinţă teoretică referitoare la modalitatea de intervenţie în diferite situaţii de urgenţă şi o ședinţă practică pentru utilizarea stingătorului şi realizarea unui dispozitiv de intervenţie în cazul producerii unui incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.