Intervenţie a SVSU Curtici la un incendiu de vegetaţie

Marți, 27 August 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Interventie a SVSU Curtici la un incendiu de vegetatie | imaginea 1 Miercuri, 21 august, a.c., la ora 22:00, SVSU Curtici a fost solicitat pentru a interveni la stingerea unui incendiu de vegetație pe un teren viran situat în spatele fostei fabrici ARTlemn.

Incendiul a fost localizat la aproximativ 2 metri de un lan mare de porumb. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un număr de 7 pompieri voluntari. Nu au fost înregistrate pagube materiale sau victime.

Cu această ocazie, se reaminteşte cetățenilor orașului Curtici că este interzis prin lege arderea resturilor vegetale de orice natură, indiferent de poziționarea acestora! Un simplu incendiu minor de vegetație uscată, scăpat de sub control, se poate extinde spre alte bunuri învecinate, producând pagube însemnate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.