Intervenţie dificilă pentru stingerea unui incendiu într-o zonă cu gunoaie

Luni, 09 Septembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Interventie dificila pentru stingerea unui incendiu intr o zona cu gunoaie | imaginea 1 Sâmbătă, 7 septembrie, a.c., orele 12.10, în urma unor solicitări ale cetăţenilor din raza satului Pădureni, SVSU Jariştea a intervenit pe un teren deosebit de accidentat, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta într-o zonă populată cu gunoaie.

Incendiul nu se manifesta violent şi, până la sosirea grupei de intervenţie, a fost limitat de cetăţenii din zonă.

SVSU Jariştea reaminteşte cetăţenilor că incendierea vegetaţiei sau a altor reziduuri se efectuează numai prin emiterea de către SVSU a permisului de lucru cu focul.

Cetăţenii care cunosc persoane care incendiază anumite zone cu vegetaţie din rea voinţă sunt rugaţi să sune în cel mai scurt timp la tel. 0237679111 pentru a se lua măsurile ce se impun în astfel de situaţii.

Se mai precizează că toate intervenţiile pentru limitarea şi lichidarea unor evenimente ce pot atinge un grad de risc deosebit se efectuează cu costuri din bugetul local, costuri care ar putea fi direcţionate spre alte activităţi ce ţin de buna desfăşurare a vieţii sociale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.