Intervenţie pentru stingerea unui incendiu la o clădire aparţinând CFR

Vineri, 13 Decembrie 2019Arad
Sursa Foto: Facebook SVSU Curtici

Interventie pentru stingerea unui incendiu la o cladire apartinand CFR | imaginea 1 Marţi, 10 decembrie, a.c., în jurul orei 20:20, SVSU Curtici, prin apel la SNUAU 112, a fost solicitat pentru a interveni la stingerea unui incendiu la o clădire P+2 aparținând CFR. S-a intervenit cu autospecială de stingere și un număr de 12 pompieri voluntari.

Ajunși la fața locului, s-a intervenit pentru limitarea extinderii incendiului care se manifesta generalizat la nivelul acoperișului, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție. A fost solicitat pentru sprijin ISU Arad care a intervenit cu un număr de 2 autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD și SVSU Macea cu o autospecială de stingere și un număr 6 pompieri voluntari.

Intervenția a durat aproximativ 4 ore, fiind înregistrate doar pagube materiale, fără victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.