Pregătire în comun cu pompierii voluntari din zona oraşului Baraolt

Duminică, 16 Februarie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pregatire in comun cu pompierii voluntari din zona orasului Baraolt | imaginea 1 Pompierii militari covăsneni au organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, o activitate de pregătire în comun cu pompierii voluntari din zona oraşului Baraolt. La această activitate au participant 25 de pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Baraolt, Băţani, Brăduţ şi Vârghiş.

În cadrul instruirii specifice, au avut loc o sedinţă teoretică referitoare la modalitatea de intervenţie în diferite situaţii de urgenţă şi o sedinţă practică pentru utilizarea aparatelor de respirat cu aer comprimat, a stingătoarelor şi a ţevii de refulare a apei în cazul producerii unui incendiu, precum şi tehnici de acordare a primului ajutor de bază.

Acest tip de pregătire va continua şi în perioada următoare cu toţi pompierii voluntari din judeţul Covasna.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.