Acivitate de informare a cetățenilor orașului Curtici, pe fondul răspândirii COVID-19

Miercuri, 25 Martie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Acivitate de informare a cetatenilor orasului Curtici  pe fondul raspandirii COVID 19 | imaginea 1 La propunerea d-lui primar Ban Bogdan, vineri, 20 martie, a.c., SVSU Curtici, alături de Poliţia Locală Curtici și Primăria Orașului Curtici, pe fondul răspândirii COVID-19, au efectuat o activitate de informare a cetățenilor orașului Curtici asupra riscurilor la care se expun prin nerespectarea măsurilor impuse de CNSSU si de Ministerul Sănătății.

Voluntarii SVSU Curtici roagă cetăţenii să stea acasă cât de mult posibil, să iasă din casă doar în caz de necesitate și cu echipament de protecţie, să evite contactul cu alte persoane cât de mult posibil, dar și să spele şi dezinfecteze mâinile cât de mult posibil.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.