Campanie de informare în vederea protecţiei împotriva răspândirii coronavirus

Miercuri, 18 Martie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Campanie de informare in vederea protectiei impotriva raspandirii coronavirus | imaginea 1 Voluntarii din cadrul Serviciului de Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență Bistrița au derulat joi, 12 martie, a.c., o campanie de informare cu privire la măsurile de protecție împotriva răspândirii coronavirus. În activitatea lor, voluntarii sunt sprijiniți de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Nasăud.

Prin intermediul echipajelor de prevenire și intervenție, aceştia au asigurat diseminarea materialelor informative în zonele cele mai aglomerate din municipiul Bistrița. Ei vor continua informarea preventivă și la nivelulul localităților componente din cadrul U.A.T. Bistrița.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.