Voluntarii SVSU Icuşeşti au încheiat activitatea de informare la şcolile din zonă

Duminică, 15 Martie 2020Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Voluntarii SVSU Icusesti au incheiat activitatea de informare la scolile din zona | imaginea 1 Luni, 9 martie, a.c., voluntarii SVSU Icuşeşti au încheiat activitatea de informare la şcolile din Comuna Icuşeşti. Au fost la Şcoala Primară Spiridoneşti şi Scoala Primară Rocna, unde s-a prezentat modul de comportare în cazul unui cutremur, precum şi regulile de urmat în cazul virusului 2019-nCoV (coronavirus).

La prezentare au fost prezenţi din partea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Icuşeşti: Turturică Constantin-Iulian, şeful SVSU, Herea Sorin-Dumitru, şef echipă şi Buta Vasile, servant pompier. Alături de ei a fost şi doamna Lupu Ana-Maria, asistent comunitar din cadrul primăriei Icuşeşti.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.