Incendiu violent de locuinţă, două persoane decedate

Vineri, 03 Aprilie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu violent de locuinta  doua persoane decedate | imaginea 1 Luni, 30 martie, a.c., la orele 00.45, un apel telefonic semnala un incendiu de locuinţă violent în satul Pădureni, cu posibilitate de extindere. În cel mai scurt timp, SVSU Jariştea s-a deplasat cu autospeciala din dotare şi patru voluntari pentru limitarea şi lichidarea evenimentului.

Incendiul a fost limitat şi lichidat după aproximativ două ore, dar, din păcate, pagubele au fost însemnate. Au rezultat două victime, mama şi fiica decedate prin asfixiere, şi alte pagube.

La faţa locului au fost prezente şi autorităţile locale. Pe această cale, se adresează mulţumiri SVSU Odobeşti care, de fiecare dată, sprijină necondiţionat, dar si echipelor profesioniste din cadrul ISU Vrancea. Totodată, populaţia este rugată să ţină cont de normele de prevenirea producerii unor situaţii de urgenţă care, din păcate, se pot solda cu pierderi de vieţi omeneşti.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.