O noapte plină pentru 15 voluntari ai SVSU Şagu

Marți, 25 August 2020Arad
Sursa Foto: Facebook SVSU Sagu

O noapte plina pentru 15 voluntari ai SVSU Sagu | imaginea 1 Duminică, 23 august a.c., natura și-a revărsat micile puteri asupra localității Şagu din judeţul Arad. La ora 20:55, voluntarii SVSU Şagu au fost solicitați pentru a interveni în forță pentru eliberarea apei din unele gospodării și desfundarea unor canale.

La această intervenție au participat 15 voluntari, cu o autospecială cu apă și spumă, și un tractor cu vidanjă atașată. Acesta a venit în sprijinul lor din partea SC FERMA OLIVER și, tot în sprijin, a fost Albulescu Dănuț, alături de șoferul Ionel, cărora li se mulţumeşte enorm pentru efortul depus!

Intervenția s-a finalizat cu succes în jurul orei 01:00, salvatorii reușind să remedieze problemele cauzate de cantitatea mare de apă, în zonele în care au fost solicitați. Recomandarea lor este ca fiecare localnic, fiind administrator al locului din fața casei, să întrețină pe cât posibil canalele din locul administrat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.