SVSU Dumitreşti a intervenit cu 5 voluntari la un incendiu de locuință

Marți, 20 Aprilie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

SVSU Dumitresti a intervenit cu 5 voluntari la un incendiu de locuinta | imaginea 1 SVSU Dumitreşti a intervenit în seara zilei de vineri, 16 aprilie a.c., cu 5 voluntari, la un incendiu de locuință în satul Motnău, cu pericol de propagare la alte 2 locuințe învecinate, care se aflau la o distanță foarte mică.

Din păcate, au ars o fânărie, o anexă și s-a extins și la locuința unui om foarte săritor și implicat in viața comunității. Nea Constantin Valvaroiu este omul care intră și în foc pentru a-și ajuta semenii.

SVSU Dumitreşti adresează felicitări sătenilor care s-au mobilizat exemplar şi mulțumiri Detașamentului Râmnicu Sărat, care a intervenit cu 2 autospeciale. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.