Voluntarii SVSU Bistrița au intervenit în mai multe zone afectate de furtună

Miercuri, 04 August 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Voluntarii SVSU Bistrita au intervenit in mai multe zone afectate de furtuna | imaginea 1 În urma furtunii de miercuri, 28 iulie a.c., voluntarii SVSU Bistrița au intervenit în mai multe zone din municipiu, pentru degajarea elementelor de acoperiș, care au fost desprinse din cauza vântului puternic. Totodată, au acționat pentru îndepărtarea copacilor și a crengilor doborâte de furtună.

Voluntarii SVSU Bistrița au mai intervenit, într-un interval de 17 ore, pentru a elimina efectele vijeliei de sâmbătă seara, 31 iulie a.c., care puneau în pericol siguranța cetățenilor. Au acționat pentru îndepărtarea copacilor, crengilor rupte, precum și a elementelor de acoperiș, care au fost avariate de furtună.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.