Activitate de prevenire efectuată la blocurile de locuințe din Prundu Bârgăului

Marți, 16 Noiembrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Activitate de prevenire efectuata la blocurile de locuinte din Prundu Bargaului | imaginea 1 Sâmbătă, 13 noiembrie a.c., s-a desfăşurat o activitate de prevenire efectuată la blocurile de locuințe din Prundu Bârgăului.

Acțiunea a avut ca țintă evidențierea deficiențelor la căile de evacuare a gazelor și a fumului, generate de instalațiile de încălzire și preparare a apei calde. Totodată, cu ocazia activității, s-a constatat faptul că, în majoritatea podurilor, sunt depozitate haotic diverse materiale ușor inflamabile, un real pericol în cazul izbucnirii unui incendiu.

Se aminteşte faptul că întreținerea periodică a coșurilor reprezintă o obligație civică, în acest fel fiind îndepărtat un real risc pentru proprietatea dumneavoastră, precum și pentru vecinătăți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.