Voluntarii SVSU Bistriţa s-au mobilizat pentru o campanie caritabilă

Luni, 20 Decembrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Voluntarii SVSU Bistrita s au mobilizat pentru o campanie caritabila | imaginea 1 Nimeni nu a sărăcit vreodată dăruind. Voluntarii SVSU Bistriţa s-au mobilizat și anul acesta pentru a organiza o campanie caritabilă.

Din donațiile colegilor lor, au reușit să ofere alimente și haine bistrițenilor mai puțin norocoși. Dar din dar se face rai. Iar dacă nu avem resursele necesare pentru a dărui, să încercăm măcar să fim mai buni. Voluntarii SVSU Bistriţa vă doresc Sărbători liniștite!

În ultimele două zile, tot voluntarii SVSU Bistriţa au stat de vorbă cu locuitorii municipiului Bistrița despre câteva măsuri de siguranță specifice sezonului rece. Le-au expus normele de prevenire a incendiilor care vizează: încălzirea locuinței, amenajarea afumătorilor, iluminatul bradului, folosirea petardelor și utilizarea instalației electrice.

Incendiile locuințelor reprezintă în continuare o pondere mare din totalul situațiilor de urgență de acest gen. Majoritatea incendiilor de locuințe se petrec în sezonul rece și au cauza majoritară coșuri de fum defecte sau necurățate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.