Voluntarii SVSU Bistrița, participanți la un exercițiu tactic

Marți, 04 Octombrie 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Voluntarii SVSU Bistrita  participanti la un exercitiu tactic | imaginea 1 Voluntarii din cadrul Serviciului de Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență Bistrița au participat, în săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie a.c., la un exercițiu care a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

În cadrul scenariului exercițiului, a fost simulat un incendiu la bordul unui elicopter aflat pe heliportul Spitalului Județean. Voluntarii au acționat, alături de colegii de la ISU Bistrița-Năsăud, pentru evacuarea unui număr de 78 de persoane aflate pe secția ultimului etaj al unității spitalicești.

Exercițiul a fost coordonat de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și a avut drept scop perfecționarea modului de lucru și corectarea deficiențelor constatate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.