Familie afectată de un incendiu într-o comună brașoveană

Marți, 31 Ianuarie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Familie afectata de un incendiu intr o comuna brasoveana | imaginea 1 Joi, 26 ianuarie a.c., orele 21.50, a avut loc o intervenție la un incendiu în satul Colonia 1 Mai din comuna Vulcan. Au participat la stingere S.V.S.U. Vulcan, ISU „Țara Bârsei” Brașov Detașamentul 1 și S.V.S.U. Codlea.

Se adresează mulțumiri pompierilor voluntari și militari pentru promptitudine și eficiență și, deasemenea, cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic și au intervenit cu găleți cu apă, sub coordonarea d-lui Ravas Cătălin, până la sosirea autospecialelor.

A fost prezentă conducerea primăriei, dl. primar Doda Marius Adrian și dl. viceprimar Secelean Liviu, care au evaluat pagubele pentru ajutorarea familiei afectate de incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.