Concursurile SVSU din județul Maramureș

Duminică, 30 Aprilie 2023Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Concursurile SVSU din judetul Maramures | imaginea 1 Concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județ au continuat duminică, 23 aprilie a.c., cu întrecerile din cadrul unei noi etape zonale, desfășurate în Tăuții Măgherăuș.

În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în două probe: “Pista cu obstacole pe 100 de metri” și “Dispozitivul de intervenţie”. În concursul de duminică, podiumul s-a prezentat astfel: - locul 1 - echipa S.V.S.U. Recea; - locul 2 - echipa S.V.S.U. Dumbrăvița; - locul 3 - echipa S.V.S.U. Coaș. Diploma de fair-play a fost conferită reprezentativei S.V.S.U. Tăuții Măgherăuș.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă urmăresc, printre altele, dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, respectiv a capacităţii de intervenţie a acestor servicii.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Maramureș se desfășoară pe parcursul a șapte etape zonale. Competiția reprezentativelor S.V.S.U. va continua în luna mai.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.