Concursuri profesionale pentru serviciile voluntare și private destinate pompierilor

Marți, 13 Iunie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Concursuri profesionale pentru serviciile voluntare si private destinate pompierilor | imaginea 1 Sâmbătă, 10 iunie a.c., au avut loc 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 pentru serviciile voluntare și private destinate pompierilor.

Această competiție reprezintă o oportunitate extraordinară pentru pompierii voluntari de a-și demonstra abilitățile și pregătirea în domeniul intervențiilor de urgență.

Participanții au fost supuși unor provocări realiste și dificile, care au testat atât cunoștințele lor tehnice, cât și abilitățile practice în gestionarea situațiilor de urgență.

Iată clasamentul 𝗲𝘁𝗮𝗽𝗲𝗶 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗻𝗲, în urma rezultatelor obținute:

𝑆𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑉𝑜𝑙𝑢𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑆𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑈𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆:

  1. 🥇 Locul I - SVSU Jimbolia
  2. 🥈 Locul II - SVSU Moșnița Nouă
  3. 🥉 Locul III - SVSU Tormac

𝑆𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑃𝑟𝑖𝑣𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑆𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑈𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆:

  1. 🥇 Locul I - SPSU SSG FIRE & RESCUE AZUR Timișoara
  2. 🥈 Locul II - GASPECO L & D Timișoara
  3. 🥉 Locul III - DUALCP Arad.

Domnul Prim adjunct a înmânat cupele pompierilor voluntari și membrilor echipelor private, în semn de recunoaștere a performanțelor obținute.

Se adresează felicitări tuturor participanților pentru efortul și implicarea demonstrate în cadrul concursului și este apreciată contribuția valoroasă a pompierilor voluntari în comunitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.