Concursurile Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Sâmbătă, 24 Iunie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Concursurile Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta | imaginea 1 Stadionul “Jean Pădureanu” din municipiul Bistrița a găzduit și duminică, 18 iunie a.c., o competiție strânsă, unde toți participanții au dat dovadă de fairplay și lucru în echipă. Aceștia au demonstrat că pregătirea pentru aceste concursuri a format automatisme și sincronizare între membrii echipajelor, aspecte necesare în gestionarea situațiilor de urgență reale.

Serviciile voluntare și private pentru situații de urgență sunt partenerii pe plan local, cei care asigură prima intervenție în foarte multe situații limită, acționează atât în cooperare cu serviciile profesioniste, dar și individual, pentru salvarea vieților oamenilor și a bunurilor materiale.

După desfăşurarea probelor şi centralizarea rezultatelor, clasamentul final s-a prezentat astfel: SVSU: locul🥇- SVSU Șieuț; locul🥈- SVSU Livezile; locul🥉- SVSU Prundu Bârgăului; SPSU: locul🥇- S.C Silvania Internațional S.A; locul🥈- S.C Teraplast S.A.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.