Concursurile profesionale ale SVSU, zona Roman

Vineri, 02 Iunie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Concursurile profesionale ale SVSU  zona Roman | imaginea 1 Duminică, 28 mai a.c., pe Stadionul Moldova din municipiul Roman s-a desfășurat etapa etapa de zonă a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă la care au participat SVSU din raionul de intervenție al Detașamentului de Pompieri Roman.

La această etapă au participat 20 echipe de la SVSU: Roman, Bahna, Bozieni, Boghicea, Cordun, Doljești, Gâdinți, Gherăești, Horia, Oniceni, Ion Creangă, Pâncești, Români, Săbăoani, Secuieni, Stănița, Tămășeni, Trifești, Văleni și Farcașa.

După desfășurarea celor trei probe, clasamentul a fost următorul:🥇locul I - SVSU Săbăoani;🥈locul II - SVSU Gherăești;🥉locul III - SVSU Cordun. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.