Concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private

Vineri, 16 Iunie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private | imaginea 1 Și în acest an, pompierii Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgentă, cei care de multe ori sar în ajutor sau asigură prima intervenție în cazul unei situații limită, au demonstrat că pun mare preț pe pregătirea lor fizică și profesională, fapt pentru care merită toată aprecierea.

Concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă organizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” s-au desfășurat luni, 12 iunie a.c., pe stadionul CFR din Simeria și au aliniat la start 6 echipaje.

Cele trei probe s-au desfăşurat conform regulamentului de organizare şi desfăşurare al concursurilor începând cu „Ştafeta 4x100m” apoi „Pista de îndemânare şi viteză”, iar la final „Dispozitivul de intervenţie”.

La finalul competiției, Inspectorul-șef al ISU Hunedoara, Lt. col. Nasta Alin, i-a felicitat pe toți participanții, a înmânat diplomele și le-a mulțumit pentru seriozitatea și implicarea de care au dat dovadă atât în ziua de concurs, cât și în fiecare misiune la care acordă sprijin.

Clasamentul final s-a prezentat astfel:

Servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă:

  • 🥇Locul I - SVSU Petrila
  • 🥈Locul II - SVSU Simeria
  • 🥉Locul III - SVSU Hațeg

Servicii private pentru situaţii de urgenţă:

  • 🥇Locul I- SPSU SSG Fire&Rescue S.R.L.-punct de lucru Fabrica de Ciment Chișcădaga
  • 🥈Locul II - SPSU Arcelor Mittal
  • 🥉Locul III - SPSU Electrocentrale Paroșeni

Prin desfășurarea acestor concursuri, se urmărește dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare îndeplinirii cu succes a intervențiilor în situații limită, precum și creșterea nivelului de pregătire practică a participanților.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.