Finalul competiției pompierilor voluntari și serviciilor private

Vineri, 16 Iunie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Finalul competitiei pompierilor voluntari si serviciilor private | imaginea 1 Pe parcursul zilei de marți, 13 iunie a.c., 10 echipaje de salvatori voluntari și ale serviciilor private de pompieri au depus eforturi pentru obţinerea celor mai buni timpi la cele trei probe de concurs, în cadrul Etapei Județene a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, desfășurate pe stadionul Park Arena din municipiul Făgăraș.

Aceste servicii, atât cele private, cât și cele voluntare sunt un real sprijin pentru serviciile profesioniste, ele intervenind ca primă forță în caz de nevoie, până la sosirea serviciilor profesioniste. Pe parcursul concursului fiecare echipă și-a dorit victoria și a luptat cu dârzenie pentru a obține un loc pe podium.

După parcurgerea probelor și centralizarea rezultatelor, clasamentul s-a prezentat astfel:

La categoria servicii voluntare:

  • Locul I: SVSU Râșnov
  • Locul II: SVSU Codlea
  • Locul III: SVSU Prejmer

La categoria servicii private:

  • Locul I: SPSU Shaeffler
  • Locul II: SPSU Compania Apa
  • Locul III: SPSU Selgros

Se adresează f𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒊𝒕𝒐𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒂𝒓𝒆, 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒂𝒊𝒓-𝒑𝒍𝒂𝒚-𝒖𝒍 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒊𝒔𝒎𝒖𝒍 𝒅𝒆𝒎𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕, 𝒊𝒂𝒓 𝒄𝒂̂𝒔̦𝒕𝒊𝒈𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒍i se 𝒖𝒓ează 𝒎𝒖𝒍𝒕 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔 𝒊̂𝒏 𝒖𝒓𝒎𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆𝒍𝒆 𝒆𝒕𝒂𝒑𝒆 𝒂𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒄𝒖𝒓𝒔𝒖𝒍𝒖𝒊. 𝑫𝒆 𝒂𝒔𝒆𝒎𝒆𝒏𝒆𝒂, se adresează 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒖𝒎𝒊ri 𝒆𝒄𝒉𝒊𝒑𝒆𝒊 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒇𝒂𝒄𝒆, 𝒂𝒏 𝒅𝒆 𝒂𝒏, 𝒑𝒐𝒔𝒊𝒃𝒊𝒍𝒂̆ 𝒅𝒆𝒔𝒇𝒂̆𝒔̦𝒖𝒓𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒄𝒐𝒏𝒄𝒖𝒓𝒔𝒖𝒍𝒖𝒊.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.