Rapiditate, precizie și îndemânare în cadrul conursurilor SVSU

Marți, 13 Iunie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Rapiditate  precizie si indemanare in cadrul conursurilor SVSU | imaginea 1 Rapiditate, precizie și îndemânare sunt calitățile pe care le-au demonstrat, joi, 8 iunie a.c., participanții la concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

48 de pompieri civili au participat la faza județeană. Competiția, organizată de ISU Giurgiu, cu sprijinul Consiliului Județean, s-a desfășurat pe stadionul din localitatea Malu.

La start s-au înscris echipaje din cadrul a patru Servicii Private pentru Situații de Urgență (SPSU). Acestea au avut de trecut următoarele probe, contracronometru: - pista cu obstacole pe 100 m; - ștafeta 4 x 100 m; - dispozitivul de intervenție.

Concurenții au tratat fiecare probă cu responsabilitate, timpii obținuți fiind importanți în stabilirea clasamentului final: Locul I: SPSU Christof E&P Services SRL; Locul al II-lea: SPSU SC Conpet SA; Locul al III-lea: SPSU SC Gebruder Weiss SRL; Locul al IV-lea: SPSU SC Dunapack Rambox Prodimpex SRL.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, pompierii SPSU Christof E&P Services SRL vor reprezenta Giurgiu la faza interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura în luna iulie.

Prin desfășurarea acestor competiții se urmărește dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare îndeplinirii cu succes a intervențiilor în situații de urgență, precum și creșterea nivelului de pregătire practică a reprezentanților serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.