Incendiu de vegetație, lichidat prompt de voluntarii SVSU Bistrița

Luni, 04 Martie 2024Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Incendiu de vegetatie  lichidat prompt de voluntarii SVSU Bistrita | imaginea 1 Voluntarii servanți pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița au fost sesizați, prin dispeceratul Poliției Locale, că în localitatea componentă Unirea un incendiu de vegetație uscată se extinde cu rapiditate. S-a intervenit prompt, iar incendiul a fost lichidat.

❗Pompierii reamintesc cetățenilor municipiului Bistrița obligativitatea respectării prevederilor legale în speță, Legea 1812020 privind gestionarea deșeurilor nepericuloase compostabile, cu modificări și completări ulterioare!

🔴 Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița avertizează că este interzisă arderea miriștilor, a vegetației uscate și a resturilor vegetale, indiferent de forma de proprietate a terenului. Se adresează mulțumiri publice colegilor din cadrul Poliței Locale a municipiului Bistrița, care au intervenit alături de pompieri în stingerea incendiului de vegetație!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.