Mulțumiri adresate Serviciilor Voluntare din județul Timiș!

Miercuri, 13 Martie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Multumiri adresate Serviciilor Voluntare din judetul Timis | imaginea 1 Rolul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență este esențial în asigurarea protecției și siguranței tuturor locuitorilor, demonstrând că solidaritatea si angajamentul pot face diferența în momentele critice.

În cadrul comunităților pe care le deservesc, 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ ale comunelor 𝑆𝑎𝑡𝑐ℎ𝑖𝑛𝑒𝑧, 𝐶𝑒𝑛𝑎𝑑, 𝐵𝑖𝑟𝑑𝑎, 𝑉𝑎𝑙𝑐𝑎𝑛𝑖, 𝐷𝑢𝑚𝑏𝑟𝑎𝑣𝑎, 𝑇𝑜𝑝𝑜𝑙𝑜𝑣𝑎𝑡𝑢 𝑀𝑎𝑟𝑒, 𝑇𝑜𝑟𝑚𝑎𝑐, 𝐺𝑎̆𝑡𝑎𝑖𝑎, 𝑀𝑜𝑠̦𝑛𝑖𝑡̦𝑎 𝑁𝑜𝑢𝑎̆, 𝑆𝑎̂𝑛𝑚𝑖ℎ𝑎𝑖𝑢 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛, 𝐵𝑒𝑡ℎ𝑎𝑢𝑠𝑒𝑛, 𝑆̦𝑎𝑔 și 𝑃𝑒𝑟𝑖𝑎𝑚, în perioada 01 - 04 martie a.c., în cadrul Săptămânii Protecției Civile au desfășurat 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐯𝐞, 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐞𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫.

Felicitări pompierilor voluntari care își dedică timpul și depun efort pentru a se pregăti în caz de nevoie! Prin implicarea lor activă, devin modele pentru ceilalți membri ai comunității.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.