Mulțumiri serviciilor voluntare și private pentru devotament și implicare!

Luni, 04 Martie 2024Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Multumiri serviciilor voluntare si private pentru devotament si implicare | imaginea 1 În numele întregii noastre comunități, vrem să exprimăm o profundă recunoștință și mulțumire către echipele de salvatori din cadrul serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență pentru prezența lor la ceremonia prilejuită cu ocazia Zilei Protecției Civile din România și pentru implicarea lor continuă în activitățile comunității noastre.

Prezența voastră la ceremoniile noastre ne aduce bucurie și mândrie.

Fie că suntem în fața unei situații de urgență sau lucrăm împreună pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comunitatea noastră, sunteți mereu acolo, fără să ezitați, devotamentul vostru și angajamentul pentru protejarea comunității noastre sunt exemple demne de urmat pentru toți.

Mai mult decât atât, apreciem eforturile voastre constante de a fi implicați în activitățile noastre comunitare. Fie că este vorba despre proiecte de voluntariat, campanii de conștientizare sau exerciții, sunteți mereu prezenți și gata să vă oferiți ajutorul.

Cu echipaje bine pregătite, serviciile voluntare și private pentru situații de urgență aduc liniște și siguranță în comunitatea noastră. Cu sinceritate și recunoștință, mulțumim serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență pentru că au fost alături de noi și pentru că au adus cu ei energia și spiritul lor pozitiv.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.