Pompierii voluntari rămân angrenați în activitățile pentru protejarea semenilor

Miercuri, 13 Martie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii voluntari raman angrenati in activitatile pentru protejarea semenilor | imaginea 1 În Săptămâna Protecției Civile, personalul din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților din Argeș a desfășurat activități informativ-educative, prin distribuirea unor materiale pe linia situațiilor de urgență, dar și prin organizarea unor exerciții și expoziții de tehnică.

Aceste acțiuni au fost derulate, cu precădere, pentru pregătirea populației în luarea măsurilor ce trebuie adoptate pentru a fi protejată în caz de cutremur, incendii, inundații și alte situații de urgență.

O parte plăcută a pregătirii a reprezentat-o exercițiile demonstrative de stingere ale incendiilor, în aceste simulări însușindu-se și exersându-se cunoștințele de bază cu privire la modul de comportare înainte, pe timpul și după producerea unei situații de urgență.

În aceeași măsură, un sprijin deosebit în activitatea din săptămâna trecută l-a avut și personalul clerical al parohiilor din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, care a dus mesajele preventive la toate categoriile de persoane. Sub sloganul „Împreună suntem mai puternici”, aceste acțiuni vor continua.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.