Intervenție decisivă a SVSU Vulcan la un incendiu devastator

Luni, 27 Mai 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Interventie decisiva a SVSU Vulcan la un incendiu devastator | imaginea 1 Luni, 20 mai a.c., s-a produs un incendiu de mari proporții la o anexă gospodărească în comuna Vulcan, stins înainte de a se extinde la vecinătăți de către SVSU Vulcan și ISU Brașov.

Se menționează aportul decisiv și numeros al voluntarilor (15) care au participat la stingere și la alimentarea cu apă a autospecialei, și sprijinul domnului primar Doda Marius Adrian și al domnului viceprimar Secelean Liviu Florin, care au răspuns întotdeauna pozitiv solicitărilor pentru dotarea cu echipamente și accesorii a serviciului.

De asemenea, se adresează mulțumiri colegilor de la Pompierii Codlea, Pompierii Voluntari Cristian și domnilor Munteanu Ștefan Ionuț, Țintea Casian Ioan și Ferar Remus, care au ajutat cu transportul de apă cu autospecialele și cisterne.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.