Etapa județeană a concursurilor profesionale ale SVSU/SPSU, Constanta

Sâmbătă, 22 Iunie 2024Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Etapa judeteana a concursurilor profesionale ale SVSU SPSU  Constanta | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a organizat luni, 17 iunie a.c., etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

Participanții s-au prezentat la concurs cu tehnica de luptă, materialele, accesoriile și echipamentul din dotare. Probele de concurs au fost:  ștafeta 4 x 100 m;  pista de îndemânare și viteză;  dispozitivul de intervenție.

Scopul acestei competiţii constă în dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţã, respectiv evaluarea nivelului de pregãtire a capacitãţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţã.

La competiţie, s-au înscris următoarele servicii private pentru situaţii de urgenţă: S.C. Oil Terminal SA, S.C. Global Security Systems Fire Services SRL și S.C. Romcim SA. La categoria servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă constituite în subordinea consiliilor locale, anul acesta, nu s-a înscris niciun serviciu voluntar.

După desfășurarea probelor, la clasamentul general, categoria servicii private, locul I a fost ocupat de lotul din cadrul S.C. Oil Terminal S.A., locul al II-lea de lotul S.C. Global Security Systems Fire Services S.R.L., iar locul al III-lea de lotul din cadrul S.C. ROMCIM S.A. Medgidia.

Echipa câştigătoare a locului I va participa la etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, ce se va desfăşura la Galaţi, în luna iulie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.