In Memoriam – Plutonier adjutant ® Harpa Dorinel

Miercuri, 23 Ianuarie 2013Covasna

Plt.adj. (r) Harpa Dorinel Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna anunţă cu regret şi adâncă durere, încetarea din viaţă în ziua de 22.01.2013 a plutonierului adjutant în rezervă HARPA DORINEL, subofiţer cu o înaltă competenţă profesională şi om de o aleasă omenie.

Plutonierul adjutant în rezervă HARPA DORINEL s-a născut la data de 10.02.1962 în comuna Breţcu, judeţul Covasna. A fost încadrat din sursă externă cu data de 01.06.1990 şi numit în funcţia de conducător auto (autospeciale) la Secţia de Pompieri Târgu Secuiesc din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna. Datorită rezultatelor bune şi foarte bune obţinute în activitate precum şi a competenţei profesionale, cu data de 01.07.2000 este promovat şi numit în funcţia de şef de garaj la aceeaşi subunitate, funcţie pe care a îndeplinit-o până la data de 31.12.2005, când este trecut în rezervă cu drept la pensie de serviciu anticipată ca urmare a clasării medicale.

Pioasă recunoştinţă şi veşnică aducere aminte din partea tuturor celor care l-au cunoscut.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.