Alături de familia îndurerată

Joi, 04 Iulie 2013Teleorman

plt.maj. Dodenciu Cezar Cristian Cu adâncă durere în suflet vă facem cunoscut faptul că în dimineața zilei de 3 iulie a.c., a încetat din viaţă, la doar 36 de ani, colegul nostru - plt.maj. Dodenciu Cezar Cristian, electrocutat în urma unui accident nefericit.

Născut în ziua de 18 februarie 1977, tată a trei copii, acesta era încadrat în funcția de subofițer administrativ principal la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, începând din data de 1 septembrie 2006. Timp de aproape şapte ani, cât s-a aflat pe această funcție, acesta s-a remarcat ca un bun coleg şi camarad de arme, cu un spirit viu şi cu implicare totală în rezolvarea problemelor membrilor comunităţii în situaţii de urgenţă, rezultatele obținute fiind apreciate numai cu calificative de foarte bine.

Pe toată perioada carierei militare a dovedit interes şi preocupare în activitate, reuşind să găsească soluţii eficiente pentru rezolvarea oricăror situaţii complexe cu care s-a confruntat în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. S-a dovedit un subofiţer capabil, cu simţ organizatoric şi o mare putere de muncă, analiză şi sinteză, fiind cunoscut ca un om cinstit şi principial.

În viața civilă, subofițerul era cunoscut ca un om serios, familist convins, gata să ajute întotdeauna pe cei aflați în dificultate, un om cu suflet mare și o înaltă ținută morală, un exemplu pentru toți cei din jur.

Întregul personal al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” Teleorman este alături de familia îndoliată şi împărtăşeşte cu aceasta durerea pierderii celui ce a fost plt.maj. Dodenciu Cezar Cristian.

Pentru cei care l-au cunoscut şi doresc să participe la funeralii, îi informăm că acestea vor avea loc vineri, 5 iulie a.c., începând cu ora 12.00, la biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” (Săldăreasa), din municipiul Roșiorii de Vede.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.