In Memoriam – Maistru militar ® Dumitru Stelian

Joi, 26 Septembrie 2013Covasna

In Memoriam  Maistru militar r Dumitru Stelian | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna anunţă cu regret şi adâncă durere încetarea din viaţă în ziua de 25.09.2013 a maistrului militar principal în rezervă DUMITRU STELIAN, militar cu o înaltă competenţă profesională şi om de aleasă omenie.

Maistru militar în rezervă DUMITRU STELIAN s-a născut la data de 19 iulie 1941 în comuna Măgureni, judeţul Călăraşi şi a desfăşurat o bogată activitate profesională în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, fiind în serviciu activ timp de 28 de ani, trecând în rezervă cu drept la pensie de serviciu în data de 31.07.1996.

Pe toată perioada carierei militare a dovedit interes şi preocupare în activitate, fiind cunoscut ca un om cinstit şi principial.

Pentru cei care l-au cunoscut şi doresc să participe la funeralii, îi informăm că acestea vor avea loc vineri, 27 septembrie a.c., începând cu ora 13.00, la Capela Cimitirului Comun din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.