Încă un înger s-a ridicat la cer!

Miercuri, 16 Octombrie 2013Constanța

Inca un inger s a ridicat la cer | imaginea 1 Se sting… Răpuși de boală și de neajunsurile unei vieți parcă nedrepte cu ei, salvatorii de vieți. Rămân o amintire. O amintire vie pentru oamenii a căror vieți le-au salvat, o amintire fierbinte și dureroasă pentru familie, prieteni și camarazii de luptă.

Miercuri, 16 octombrie a.c., încă un înger s-a ridicat la cer: plt.adj.șef Marian David. A plecat prea devreme dintre noi, răpus de o boală cumplită, la doar 45 de ani. A lucrat ca pompier de 22 ani, în ultimii 12 ani activând în cadrul echipajului pentru descarcerare. A scos din ghearele morţii sute de oameni, fără să ceară nimic. Acum s-a stins. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Redăm mai jos mesajul copleșitor pe care colegii săi l-au scris la aflarea dureroasei vești a morții sale:

Inca un inger s a ridicat la cer | imaginea 2

“Plt.adj.şef. Marian David a plecat mult prea devreme dintre noi. Un Înger s-a ridicat la cer! Bătrânii au o vorba: “De când ne naştem, suntem datori cu o moarte…”. Dar când scadenţa vine prea devreme, iţi vine să strigi că “NU ESTE CORECT”. Din păcate camaradul nostru Marian David “Cabanos”, în vârsta de 45 de ani, a pierdut lupta nedreaptă cu boala nemiloasă şi perfidă.

Marian a fost pompier 22 ani şi a activat în cadrul echipajului pentru descarcerare SMURD Constanta 12 ani. Practic şi-a dedicat existenţa protejării semenilor săi şi, ani de zile, a scos din ghearele morţii sute de oameni, fără să ceară nimic. Însă viaţa cere viaţă în schimb. Deşi a salvat nenumarate vieti, viaţa lui nu a mai putut fi salvată. Un om care merita mult mai multe de la viaţă , dar care a plecat mult prea devreme.

Acum Marian ne zâmbeste de sus, dintre îngeri. O pierdere enorma pentru familie, prieteni, colegii de la ISU “Dobrogea” Constanta şi pentru societate.

Noi îl plângem, dar cerul îi zambeste şi îi spune ”Bun venit, Mariane!” Un înger pe pământ care acum zboară cu îngerii in ceruri. Nouă însă, celor care am rămas pe pământ, ne va fi teribil de dor de el! Urma minunată care a lăsat-o aici pe pământ, nu se va şterge curând. Zâmbetul lui cald, ne va urmări. Dumnezeu sa te odhineasca în pace si….. vei ramane mereu in gândurile noastre… “Cabanos” CEL PLIN DE VIATA !!! MARIAN, ODIHNEŞTE-TE ÎN PACE ! ŞTIM CĂ, DE ACOLO DE SUS, NE PRIVEŞTI! NU TE VOM UITA NICIODATĂ CAMARADE!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.