Un ultim omagiu adus colegului nostru

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014Dolj

Un ultim omagiu adus colegului nostru | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Oltenia” al judetului Dolj anunţă cu regret şi adâncă durere încetarea din viaţă, în ziua de 18.01.2014, a plutonierului adjutant şef Iordache Busuioc, militar cu o înaltă competenţă profesională şi om de aleasă omenie.

Colegul nostru, Iordache Busuioc s-a născut la data de 08.08.1966, în com. Ostroveni, sat. Lişteava, judetul Dolj şi a desfăşurat o bogată activitate profesională în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,, Oltenia “ al judeţului Dolj, fiind în serviciu activ timp de 17 de ani.

Acesta și-a început cariera de pompier la 15 noiembrie 1992, ca militar angajat pe bază de contract până pe 28.02.2001, iar din 01.09.2006 a fost încadrat la Serviciul Logistic în funcţia de conducător auto (autospeciale). Plt. adj. şef. Iordache Busuioc era cunoscut de toți colegii ca un profesionist desăvârșit, un pompier în adevăratul sens al cuvântului, cooperant și disciplinat, un exemplu pentru tinerii săi colegi.

Ieri după amiază, în timp ce lucra la unul dintre autoturismele din dotarea inspectoratului, colegul nostru a suferit un accident vascular, acordândui-se primul ajutor medical, fiind preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde a fost supus mai multor intervenții. Din nefericire a intrat în comă profundă, iar după 13 ore acesta a decedat, pierzând lupta cu viaţa.

O inimă bună a încetat să bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer! Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi pe bunul nostru coleg –Plt. adj. șef. Iordache Busuioc, tată a doi copii în vârstă de 21ani şi, respectiv, 17 ani.

Înhumarea cu onoruri militare va avea loc în data de 20.01.2014, ora 12.00, la cimitirul Craiova Nord, din municipiul Craiova, judetul Dolj.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.