Veșnic în memoria colegilor: plt.maj.Boancă Flavius

Luni, 06 Ianuarie 2014Hunedoara

Vesnic in memoria colegilor  plt maj Boanca Flavius | imaginea 1 Duminică, 5 ianuarie a.c., se împlinesc doi ani de când un alt înger s-a ridicat la Ceruri. Colegii de tură, nu l-au uitat. Redăm mai jos mesajul pe care l-au postat pe pagina de Facebook a ISU Hunedoara. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

“Astăzi se împlinesc doi ani de când a trecut în neființă, un bun coleg din cadrul turei de serviciu pe care în acest moment îmi desfășor activitatea. Mai exact pe data de 05.01.2012 în urma unei boli necruțătoare, plutonierul major Boancă Flavius a pierdut lupta cu viața. O inimă bună a încetat să bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer!

Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi pe bunul nostru coleg.

Dumnezeu să-l odihnească!!!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.