In memoriam

Luni, 17 Februarie 2014Maramureș

In memoriam | imaginea 1 ILIE POP s-a născut la data de 10 octombrie 1967, în oraşul Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, fiul lui Vasile şi Maria. A urmat cursurile gimnaziale şi liceale în oraşul natal, iar în anul 2010 a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Arad, specialitatea Silvicultură.

A fost un om harnic, apreciat la fiecare loc de muncă unde şi-a desfăşurat activitatea. În 2007 a ales cariera de salvator şi a îmbrăcat haina militară la arma care i-a fost dragă intotdeauna. Ilie Pop a devenit pompier la 1 noiembrie 2007, în calitate de comandant echipaj şi conducător autospeciale a participat la nenumărate intervenţii.

Pe parcursul întregii sale activităţi, ILIE POP a fost apreciat în mod constant de către comandanţi. Dovadă stau calificativele “foarte bun” obţinute în fiecare an, de la încadrare. De asemenea, pentru rezultatele sale deosebite în muncă, a fost recompensat cu citare prin ordin de zi pe unitate, premii şi soldă de merit. Şi-a coordonat echipajul cu răspundere şi pricepere deosebite. Comportamentul său în timpul misiunilor la care a participat a demonstrat că a fost un cadru militar cu simţul datoriei, prezenţă de spirit şi iniţiativă, conştiincios şi perseverent, animat de spiritul de echipă şi un bun lider. A pus umărul la salvarea de vieţi omeneşti şi bunuri materiale. Comunitatea din care facea parte cât şi cele aflate în raionul de intervenţie al Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au fost în siguranţă și datorită activităţii sale.

Noi, colegii săi, îi vom păstra veşnic vie amintirea şi cu durere în suflet îi spunem “Odihneşte-te în pace!”, iar familiei îndoliate - “Sincere condoleanţe!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.