In Memoriam: col.® Eugen Găitan

Joi, 03 Aprilie 2014Suceava

In Memoriam  col  r  Eugen Gaitan | imaginea 1 Cu adâncă durere şi tristeţe vă anunţăm trecerea fulgerătoare la cele veşnice (joi, 3 aprilie 2014), după o lungă şi grea suferinţă, a colonelului ® EUGEN GĂITAN, fost comandant al Grupurilor de Pompieri Maramureş şi Suceava, precum şi inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

Ofiţer de pompieri, promoţia 1973, şi-a desfăşurat activitatea până în anul 2005 în unităţile operative sus-menţionate, în Comandamentul Pompierilor, dar şi în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov.

In Memoriam  col  r  Eugen Gaitan | imaginea 2 În lunga sa activitate, colonelul ® EUGEN GĂITAN a lăsat o amprentă vie în modernizarea şi restructurarea unităţilor pe care le-a condus, contribuind cu succes la acţiunile de intervenţie în situaţii de urgenţă pentru salvarea şi protejarea oamenilor, a bunurilor materiale, a valorilor culturale şi a factorilor de mediu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 aprilie 2014, cu pornire de la locuinţa personală din localitatea Comăneşti, judeţul Suceava. Fie ca bunul Dumnezeu să aducă mângâiere şi alinare sufletească familiei îndoliate şi să îi dea putere să treacă peste aceste clipe. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

Inspector şef,

General de brigadă

dr. Ion BURLUI

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.