Un înger salvator s-a ridicat la Ceruri

Marți, 08 Aprilie 2014Maramureș

Un inger salvator s a ridicat la Ceruri | imaginea 1 Noi, colegii săi, îi vom păstra veşnic vie amintirea şi cu durere în suflet îi spunem „Odihneşte-te în pace!”, iar familiei îndoliate „Sincere condoleanţe!” Vineri, 4 aprilie a.c., plt. POP VASILE IONUŢ, aflându-se în concediu de odihnă, a suferit un grav accident în timp ce manevra un utilaj forestier.

În urma accidentului, acesta a fost transportat la spital, însă rănile au fost foarte grave şi, în ciuda eforturilor depuse de medici, colegul nostru a decedat luni, 7 aprilie. VASILE IONUŢ POP s-a născut la data de 14 septembrie 1986, în oraşul Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş şi a urmat cursurile gimnaziale şi liceale, în anul 2005 absolvind Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Baia Mare. Din 01 noiembrie 2007, a ales cariera de salvator şi a îmbrăcat haina militară. A fost încadrat ca şi conducător auto pe autospecială în cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş, în această calitate participând la nenumărate intervenţii.

Pe parcursul întregii sale activităţi, colegul nostru a fost apreciat în mod constant de către comandanţi, dovadă fiind calificativele “foarte bun” obţinute în fiecare an, de la încadrare. De asemenea, pentru rezultatele sale deosebite în muncă, a fost recompensat cu citare prin ordin de zi pe unitate şi mulţumiri. Subofiţerul era căsătorit, avea un copil de doi ani şi aştepta venirea pe lume a celui de al doilea copil. Înmormântarea va avea loc, miercuri, 09 aprilie a.c., la ora 12.00, în localitatea Boiereni din judeţul Maramureş.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.