Un înger salvator s-a ridicat la Ceruri

Marți, 08 Aprilie 2014Maramureș

Un inger salvator s a ridicat la Ceruri | imaginea 1 Noi, colegii săi, îi vom păstra veşnic vie amintirea şi cu durere în suflet îi spunem „Odihneşte-te în pace!”, iar familiei îndoliate „Sincere condoleanţe!” Vineri, 4 aprilie a.c., plt. POP VASILE IONUŢ, aflându-se în concediu de odihnă, a suferit un grav accident în timp ce manevra un utilaj forestier.

În urma accidentului, acesta a fost transportat la spital, însă rănile au fost foarte grave şi, în ciuda eforturilor depuse de medici, colegul nostru a decedat luni, 7 aprilie. VASILE IONUŢ POP s-a născut la data de 14 septembrie 1986, în oraşul Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş şi a urmat cursurile gimnaziale şi liceale, în anul 2005 absolvind Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Baia Mare. Din 01 noiembrie 2007, a ales cariera de salvator şi a îmbrăcat haina militară. A fost încadrat ca şi conducător auto pe autospecială în cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş, în această calitate participând la nenumărate intervenţii.

Pe parcursul întregii sale activităţi, colegul nostru a fost apreciat în mod constant de către comandanţi, dovadă fiind calificativele “foarte bun” obţinute în fiecare an, de la încadrare. De asemenea, pentru rezultatele sale deosebite în muncă, a fost recompensat cu citare prin ordin de zi pe unitate şi mulţumiri. Subofiţerul era căsătorit, avea un copil de doi ani şi aştepta venirea pe lume a celui de al doilea copil. Înmormântarea va avea loc, miercuri, 09 aprilie a.c., la ora 12.00, în localitatea Boiereni din judeţul Maramureş.