Zece ani de la tragicul eveniment de la Mihăileşti

Vineri, 23 Mai 2014Buzău

Zece ani de la tragicul eveniment de la Mihailesti | imaginea 1 Sâmbătă 24 mai 2014, comemorăm 10 ani de când destinul a scris cu sânge o filă a istoriei pompierilor buzoieni. Şapte suflete, şapte eroi au făcut dovada curajului şi devotamentului suprem, dăruind viaţă şi un sens nobilei arme. An de an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Neron Lupascu” Buzău aduce un omagiu celor care au fost şi sunt exemple de tărie şi caracter, păstrând vie flacăra biruinţei vieţii asupra morţii, apei asupra focului.

Cu acest prilej, începând cu ora 10:00, la monumentul de la Mihăileşti, ridicat în amintirea eroilor pompieri care şi-au pierdut viaţa în urmă cu zece ani în tragicul eveniment petrecut pe DN E85, va avea loc o slujbă religioasă de pomenire. Colegii şi rudele vor păstra un moment de reculegere în amintirea celor dragi şi vor depune coroane şi flori.

Supravieţuitori ai accidentului, în rezerva şi în activitate: Plutonier - Tescan Sorin Ionuţ, Caporal - Baciu Romeo, Caporal - Patraşcu Ramon, Salariat civil - Ilie Marian Simi, Plutonier adjutant şef (r) - Vasilescu Constantin.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.