IN MEMORIAM

Joi, 26 Iunie 2014Maramureș

Lt.col. ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş anunţă cu adânc regret încetarea din viaţă, în ziua de 24 iunie a.c., a celui care a fost locotenent-colonel ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL, ofiţer specialist I la compartimentul Avizare–Autorizare al Inspecţiei de Prevenire, militar cu o înaltă competenţă profesională şi un coleg deosebit, apreciat de întreg personalul inspectoratului nostru.

Locotenent–colonel ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL s-a născut în data de 28 octombrie 1971 în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “A.I.Cuza” București în anul 1995, fiind încadrat ulterior în unitatea noastră. Locotenent–colonel ZIGLER ALEXANDRU–MARCEL și-a desfăşurat activitatea, timp de aproape 20 de ani, în funcţiile de comandant de subunitate la Secția de Pompieri Vişeu de Sus şi Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, apoi ca ofiţer specialist I - Resurse Umane. Ultima sa funcţie a fost cea de ofiţer specialist I, în cadrul compartimentului Avizare–Autorizare.

Pioasă recunoştinţă şi veşnică aducere aminte din partea tuturor celor care l-au cunoscut!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.