Un ultim omagiu

Vineri, 27 Iunie 2014Maramureș

Col.(r) BILAŞCO VASILE Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş anunţă cu profund regret încetarea din viaţă, după o grea suferinţă, în ziua de 26 iunie a.c., a domnului colonel în rezervă BILAŞCO VASILE, un profesionist desăvârșit, care a fost un adevărat mentor pentru multe din cadrele unității noastre.

Colonelul BILAŞCO VASILE s-a născut în data de 5 martie 1957, în localitatea Petrova, judeţul Maramureş și a absolvit Şcoala militară de ofiţeri activi Bucureşti, arma pompieri, promoţia 1980, fiind încadrat ulterior în cadrul unităţii noastre. Colonelul BILAŞCO VASILE și-a desfăşurat activitatea timp de aproape 30 de ani, în cadrul Inspecţiei de Prevenire. A fost trecut în rezervă la data de 31 decembrie 2005.

Pioasă recunoştinţă şi veşnică aducere aminte din partea tuturor celor care l-au cunoscut! Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc duminică, 29 iunie a.c., începând cu ora 14.00 la Biserica ortodoxă “Adormirea Maicii Domnului”, strada Vasile Lucaciu nr.59, Baia Mare.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.