Un înger s-a ridicat fulgerător la Cer…

Joi, 22 Ianuarie 2015Brașov

Plt.maj. Albu Nicolae Moartea nu alege, nu ține cont de vârstă, de vise, de profesie. Miercuri, 21 ianuarie a.c., Plutonier Major Albu Nicolae a părăsit fulgerător frontul incandescent.

A plecat prea repede dintre noi, spre o lume mai bună. Avea doar 32 de ani. Căsătorit de curând… Un copil… Totul s-a terminat într-o secundă, fără ca nimic să prevestească nenorocirea. Fără ca nimic să-l poată întoarce din drum.

Plutonierul Major Nicolae Albu intrase în rândurile pompierilor în 2007 ca subofițer operativ, activând atât pe autospeciale de stins incendii și descarcerare cât și ca paramedic. A participat la zeci de intervenții, a salvat oameni, și-a ajutat semenii, îndeplinindu-și ireproșabil misiunile încredințate. A fost un camarad de nădejde și un pompier devotat, o avalanșă de bună dispoziție și optimism pentru toți cei care l-au cunoscut.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să așeze sufletul său bun, acolo unde drepții se odihnesc, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere și alinare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.