IN MEMORIAM

Luni, 13 Iulie 2015Maramureș

Plt.adj. Sandu-Marin Arba Vineri, 10 iulie 2015, un coleg ne-a părăsit prematur, la doar 37 de ani.

Plt.adj. Sandu-Marin Arba, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației s-a născut în 11.12.1977, în municipiul de pe Tisa, a urmat cursurile gimnaziale în comuna Vadu Izei, iar 1996 a absolvit cursurile Grupului Şcolar de Industrie Mică şi Servicii din Sighetu Marmației.

În 2007, plt.adj. Sandu-Marin Arba a ales cariera de salvator și a fost declarat admis în urma concursului de încadrare ca subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş. El a fost numit în funcţia de conducător auto (autospeciale) la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei, funcţie pe care a îndeplinit-o cu dăruire şi pricepere, obţinând în fiecare an calificativul “foarte bun”.

Plt.adj. Sandu-Marin Arba a participat la numeroase intervenţii, dând dovadă de seriozitate, fiind mereu preocupat să-și îndeplinească sarcinile cu rezultate cât mai bune.

Comportamentul său în timpul misiunilor la care a participat a demonstrat că a fost un militar cu simt de răspundere, prezenţă de spirit şi iniţiativă, conştiincios şi perseverent, animat de spiritul de echipă şi un bun coleg.

Pentru rezultatele sale în muncă a fost recompensat cu soldă de merit, citări pe ordin de zi pe unitate, avansare în grad înainte de termen, diplome de merit şi mulţumiri. Plt.adj. Sandu-Marin Arba era căsătorit și lasă în urmă un băiețel de 7 ani.

Noi, colegii săi, îl vom avea mereu în gândurile noastre şi cu durere în suflet îi spunem „Odihneşte-te în pace”, iar familiei îndoliate”Sincere condoleanţe”.

Funeraliile Plt.adj. SANDU-MARIN ARBA vor avea loc marți, 14 iulie 2015, în localitatea Vadu Izei, str. Sugau nr.42, de la ora 12.30.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.