Un bun militar a plecat dintre noi

Marți, 28 Iulie 2015Călărași

Plt.maj. Avisalon Doru Plutonierul major Avisalon Doru, la numai 41 de ani, ne-a părăsit mult prea curând, trecând în lumea celor drepţi în dimineaţa zilei de 27 iulie 2015, aducând multă durere şi suferinţă în sufletele familiei, prietenilor şi colegilor săi de arme.

Doru Avisalon s-a născut în judeţul Călăraşi, la data de 16 decembrie 1973. Era căsătorit şi avea un băiat de 16 ani.

A urmat cursurile gimnaziale la Şcoala generală nr. 2 din municipiul Călăraşi în perioada 1980 – 1988, iar în perioada 1988 – 1992 a urmat cursurile liceale, în cadrul Liceului Industrial nr. 1 din municipiul Călăraşi.

În perioada 2004 – 2009 a urmat cursurile Facultăţii de Administraţie şi Afaceri din municipiul Bucureşti, fiind licenţiat în Ştiinţe Administrative.

A fost un camarad de încredere, un foarte bun profesionist, care s-a evidenţiat în activitatea sa în cadrul echipei pirotehnice, cât şi în cadrul Serviciului Logistic, bucurându-se de respectul şi aprecierea tuturor colegilor săi.

A îmbrăţişat cariera de militar şi s-a înrolat în trupele M.Ap.N., la o unitate din Bucureşti, în această calitate participând şi la misiuni in Afganistan. Atunci când s-a ivit ocazia, pentru a fi mai aproape de casă şi de familie, a optat pentru arma „pompieri”, în anul 2007 a dat un examen şi l-a promovat, fiind chemat între cadrele active ale M.A.I. cu gradul de plutonier şi încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al jud. Călăraşi.

Timp de aproximativ 8 ani a fost încadrat la I.S.U. Călăraşi şi a îndeplinit în această instituţie funcţia de subofiţer administrativ principal, dovedind dragoste faţă de oameni şi arma pompieri, fiind un angajat loial, pe care oricine se putea baza.

Trecerea lui în nefiinţă, lasă un gol imens în sufletele noastre; ne este atât de greu să ne despărţim de colegul şi, pentru foarte mulţi dintre noi, de prietenul „Avi”.

Fie ca imaginea lui, să rămână veşnic în memoria noastră aşa cum a fost cât a trăit : un om bun, generos, vesel, optimist, sufletist, gata oricând să ajute pe oricine. Acum când Plt. maj. Avisalon Doru, a trecut în eternitate şi este condus pe ultimul drum de familia îndoliată, de rude, de colegi şi prieteni, aducem cu toţii un pios omagiu şi o lacrimă pe mormântul său, îi promitem că nu-l vom uita niciodată, păstrându-i neştearsă amintire, ne luăm adio spunându-i din inimă creştinescul

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCA ÎN PACE!

Miercuri, în ziua de 29 iulie în jurul orelor 12.00 va fi condus pe ultimul drum de către familie, prieteni şi camarazii săi de armă, urmând ca slujba religioasă de înmormântare să aibă loc în Cimitirul Eroilor „Sf. Gheorghe” din municipiul Călăraşi (în apropiere de Liceul Auto)

Pompierii deplâng moartea colegului lor

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi îşi exprimă regretul profund pentru pierderea unui bun şi destoinic camarad militar, coleg şi prieten adevărat.

A plecat dintre noi plutonierul major Avisalon Doru, la numai 41 de ani, ne-a părăsit mult prea curând, trecând în lumea celor drepţi.

Dispariţia sa lasă un imens gol în sufletul tuturor acelora care l-au cunoscut şi l-au apreciat.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!

Colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.