In memoriam: Plutonier adjutant şef Enache Marian-Ion!

Joi, 13 August 2015Argeș

Plt.adj.şef Enache Marian-Ion Cu durere în suflet, conducerea şi cadrele I.S.U Argeş îşi exprimă regretul asupra trecerii premature în nefiinţă a prietenului şi colegului nostru, Enache Marian Ion.

Plutonierul adjutant şef Enache Marian-Ion, Subofiţer operativ principal, paramedic în cadrul Detaşamentulului de Pompieri Mioveni – Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni, a încetat din viaţă în ziua de 10 august 2015.

Subofiţerul avea 47 de ani, era căsătorit şi avea o fată de 20 de ani.

A fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne, la data de 01.09.2006, ca şi conducător autospecială şi şi-a desfăşurat activitatea la Secţia de Pompieri Costeşti, Garda de Intervenţie Vedea, iar la data de 14.09.2011 a fost mutat la cerere la ISU Bucureşti, urmând ca la data de 15.05.2015 să se întoarcă la ISU Argeş, Detaşamentul de Pompieri Mioveni.

A participat la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie, oferindu-ne tuturor un exemplu de curaj, profesionalism şi dăruire, dovedite în numeroase misiuni.

Pompierii nu mor niciodată, ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat.

A fost un bun coleg, activ şi modest în viaţa sa, va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut.

Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş este alături de familia îndoliată, iar plt. adj. Şef Enache Marian - Ion va rămâne veşnic în sufletele noastre.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.